Yoga og mindfulness

90 min. Yoga og mindfulness praksis. Du vil blive præsenteret for forskellige stilarter som: Hatha / Vinyasa / Yin Yoga. Du kan se hvilke stil der er på programmet, for hver time du tilmelder dig. Du er velkommen til at deltage i det hele. Du vil opleve at blive udfordret på forskellige energier og tempi. Det er som at mødes med forskellighederne i dig selv.

Yoga og mindfulness er på en måde 2 sider af samme sag. Yoga er at praktisere mindfulness i fysisk bevægelse. Mindfulness er mental træning af yogaens filosofi. At være bevidst til stede i nuet med alle dine sanser og med en særlig attitude, som beskriver yogaens mindset:

Åbentsindet, betragtende og med en nysgerrig og ufordømmende indstilling til dig selv og dine omgivelser. Med tillid til dig selv og accept af det, som er.

Under praksis vil vi også arbejde med emner som: Åndedrættet, meditation, nervesystemet, sanseintegration, ,mindfulness øvelser og de 7 energi chakra.

Du kan godt glæde dig. Det er en fantastisk måde at lære mere om dig selv på et fysisk, mentalt og energimæssigt plan, drage omsorg for dig selv og til at øge din livsglæde og livskvalitet. Yoga er nemlig ikke bare fysisk udførelse at øvelser og stillinger men en helt særlig måde at møde livet på. Jeg glæder mig til at dele med dig.

 

Din Yogalærer: Trine Elisabeth Winther

Sygeplejerske/ mindfulnessinstruktør/ alternativ behandler

 

Booking og betaling: via holdoversigten - kræver ikke medlemskab 70,- kr. pr gang

Alle lørdage fra 12.00-13.30

 

31/10: Hatha yoga / mindfulness

07/11: Vinyasa yoga / åndedrættet

21/11: Yin yoga / meditation

28/11: Hatha yoga / mindfulness

05/12: Vinyasa yoga / åndedrættet

12/12: Yin yoga / meditation

02/01: Nytårs yoga og mindfulness

 

Vil du med på en af mine yogarejser? Så tjek linket her eller skriv til mig på:

Trinewinther.dk@gmail.com

https://www.spies.dk/sport/yogarejser      

Top