Zoneterapeut og Biopat

Zoneterapi kan bruges ved en generel udrensning af kroppen, men også i forbindelse med gener i fordøjelsen. Selv små sarte babymaver kan afhjælpes.

Gener i hovedet, på huden, i luftvejene, problemer i bevægeapparatet (fx iskias, sener, leder og muskler m.m.) og hormonsystemet (fx hedeture, overgangsalder) kan zoneterapi også afhjælpe. Hele immunforsvaret, krop og psyke, forskellige betændelser i fx blæren, mangel på energi, træthed og ikke mindst problemer med kredsløbet, dårlig søvn m.m. kan afhjælpes med zoneterapi.

Biopati

I samarbejde med dig, kan jeg hjælpe dig og din krop på rette vej ved blandt andet, at vejlede om mineraler, vitaminer, fedtsyrer, urter og kost m.v.

Alle ting som kan være med til afhjælpe gener i fx din fordøjelse som luft i maven, oppustethed, ubehag eller andre gener.
Med vitaminer, mineraler og fedtsyrer evt. urter, kan f.eks. gener i hovedet, brusk og led minimeres eller helt fjernes. Dit immunforsvar kan styrkes og dermed medvirke til balance i netop din krop og afhjælpe mangel på energi, minimere eller komme helt af med gener som kløe, irritationer i øjne, på huden mv.

Hvem er jeg

Mit navn er Jette Straagaard uddannet og RAB godkendt zoneterapeut og biopat. Ejer af klinikken – En investering i dit helbred - som er hjemmehørende i Reerslev, på Tranemosevej 5. Tid kan bookes i Slagelse, Rugvænget 16, 4200 Slagelse og i klinikken i Reerslev.

Har du spørgsmål eller vil du bestille en tid så kontakt mig på mobil 4088 6259 eller på mail Jette@straa.dk.

Hjemmeside

https://jettes.dk/

Facebook

https://www.facebook.com/JetteS-1670090483203779/notifications/

Instagram

https://www.instagram.com/jettes_naturopath_ibm/

Top