Infrarød sauna med farveterapi


Velkommen til en ny måde at gå i sauna på. Sauna forbindes straks med spa/wellness, hvilket vi alle er glade for, men ligger tit og ofte lidt længere væk end vi kunne tænke os. Især når man snakker regelmæssig behandling. Med dette koncept, kan du få infrarød suana behandling og opleve selvforkælelse og velvære så tit som du har lyst, da den ligger hos Min massør v/Peter Larsen.

De fleste af os har prøvet at være i en sauna. I den traditionelle sauna, opvarmes luften og langsomt gennemtrænger varmen hudens overflade og opvarmer bindevæv, muskler og knogler. Mange vil opleve ikke at kunne holde ud at sidde i en sauna mere end 10-15 minutter eller må holde pauser.
I en infrarød sauna skabes varmen via infrarøde lamper som udsender infrarød lys og gennemtrænger hudens overflade, hurtigt og effektivt. Du vil opleve varmen i den modsatte retning ift den traditionelle sauna. Du mærker din krop blive opvarmet fra kernen for til sidst at nå ud til hudens overflade. Dette sker uden at luften i saunaen bliver uudholdelig, da der samtidig kører et ventilationssystem som renser luften. En fordel for dem som har sarte luftveje.

Fordelene ved hyppig brug (3-4 gange pr. uge op til hver dag) er klinisk beviste,
når behandlinging er på minimun 30 minutter med en varme på ca. 65 grader.

Detox, celle sundhed og blodomløb:
Infrarød terapi stimulerer det cirkulatoriske system, hjertetrytmen øges og blodtilførsel forbedres. Kroppens celler optager mere ilt og celleregenering øges. Huden alene står for op til 30 % af kroppens evne til at udskille affaldstoffer således at toxiner frigøres og kan forlade kroppen via sved. Forskellige tungmetaler såsom bly, cadmium, kobber, mangan, nikkel og kviksølv udskilles. I kliniske tests er der også set medicin/andre stoffer og pesticider der aflejres i vores fedtvæv.

Slankende:
Det er klinisk bevist at en infrarød saunabehandling på minimum 30 minutter på ca 65 grader forbrænder 600 kalorier. Pulsen stiger til et nivaeu som svarer til 30 minutters rolig løb, dog kan saunabehandlingen aldrig erstatte motion.

Anti-rynke og hudrensende:
Infrarød varme har positiv effekt på hudens epidermis og dermis (de to øverste af hudens lag) og stimulerer produktionen af kollagen. Kollagen er med til at reducere rynker og forbedre hudens overflade. En fordel for den del af befolkningen der lider af psoriasis.

Smertelindring/ afslapning:
Den infrarøde varme kan trænge gennem bindevæv, led og muskler og afhjælpe muskelspændinger ved at frigøre affaldsstofferne såsom mælkesyre. Behandlingen kan også være støttende ifm kroniske sygdomme såsom fibromyalgi, sklerose og gigt. Den infrarøde saunas varme er blid, terapeutisk, promoverer afslapning og kan forbedre søvn.

Ansvar for din behandling:
Som i den traditionelle sauna er der forsigtighedsregler. Det er vigtigt at være opmærksom på din krop ved ubehag, ved at gå ud af saunaen for at køle eller afslutte behandlingen.Det er vigtigt at indtage rigeligt af væske for at undgå overophedning eller dehydrering.

Farveterapi

I den infrarøde sauna er der også farveterapi, som hele tiden arbejder undervejs. Fordelen ved farveterapi er at den skaber en hyggelig atmosfære og stemning under din behandling, ved at lyset langsomt skifter til forskellige farver.
Farveterapi er også en alternativ behandling, da farverne også repræsenterer hver af de syv hoved chakraer (kroppens energi centre) og har til hensigt at skabe balance i både krop og sjæl

Oversigt:

Chakra og farve Forbindelse til organer og evt. lidelser
Rod Chakra(Rød) Styrker blodomløb og nervesystemet.
Sakral Chakra(Orange) Hjælper på forbrænding af fedtvæv samt øger energi niveau. Orange har forbindelse til lungerne.
Solar Plexus Chakra(Gul) Forbedrer hudoverfladens kvalitet. Den gule farve har forbindelse til tarme, hud, ryggrad,nyre, lever og pankreas.
Hjerte Chakra(Grøn) Grøn fremmer kroppens helings og udrensingsproces.
Hals Chakra(Blå) Stimulerer regenerering af muskler og hud. Farven har forbindelse til halsregionen.
3. øje Chakra(Indigo) Renser det cirkulatoriske system. Farven har forbindelse til øjnene.
Krone Chakra(Lilla) Behjælpelig med at skabe ro i kroppen gennem nerve og lynfesystemet. Lilla har forbindelse til urinvejene samt psyke.

 

VIGTIGT ALTID AT HUSKE:
Medbring 2 håndklæder, badetøj samt rigeligt af vand (2-3 flasker).
Følg altid anbefalingerne i brugsanvisningen, som er tilgængelig i saunarummet.
Overhold din booket tid, da der kan være en anden der venter.

Booking og pris:
Du kan kun booke online på d-i-g.dk. Hver booking er på 90 minutter, behandlingen varer i 50 minutter.
Pris pr. booking: Se under priser.

Betaling:
Betaling skal ske inden du forlader saunarummet på selve behandlingsdagen og ikke den dag du booker. Der modtages kun betaling via Mobile Pay:

92264
Rigtig god fornøjelse!

Top